Yellow doet het zelf

PERSBERICHT

Goes, 16 november 2013

Yellow doet het zelf

De Zeeuwse band Yellow gaat de komende weken de studio in om hun eerste EP op te nemen.

Na het Pop Aan Zee traject heeft de band zich terug getrokken om zichzelf opnieuw uit te vinden. De band ging verder zonder gitarist en heeft bestaande songs in een nieuw jasje gestoken. Nieuwe liedjes zijn net even anders zonder de echte Yellow sound te verliezen.

De EP wordt opgenomen in de Multi Music studio van drummer Edwin van Vlierden en in de EP studios in Schagen. “We willen zo veel mogelijk in eigen beheer doen om de sound zo puur mogelijk te houden.” aldus drummer Edwin van Vlierden.

Yellow heeft samenwerking gezocht met bekende mixer Han Nuijten om de EP af te mixen. De EP zal voorjaar 2014 een officiële release krijgen.