EP-opnamen deel 1: Bandweekend

Afgelopen vrijdag 15 tot zondag 17 november hebben we een begin gemaakt met de opnamen voor onze EP (Extended Play: een cd / lp met meer nummers dan een standaard single. In ons geval komen er 4 tot 5 nummers op te staan). Vrijdag en zaterdag hebben we een pre-productie gemaakt. Dat houdt in dat we alle puntjes op de ‘i’ hebben gezet van de op te nemen liedjes. Alle arrangementen (wie wat waar speelt e.d.) en koortjes zijn nog verder uitgewerkt en opgenomen als tracks die we gebruiken om straks overheen te spelen als we echt gaan opnemen.

Zondag hebben we een begin gemaakt met de opnames. Begin van de ochtend alle drums goed ingeregeld en daarna alle drumpartijen opgenomen. ’s Middags en ’s avonds stonden ook de hoofd-baspartijen erop. Voldoende om vrijdag de toetsen op te nemen in de EP-studio’s in Schagen. Volgens ons gaat het echt te gek worden! Bekijk hieronder een aantal foto’s:

x Joyce