EP-opnamen deel 3: leadzang

Na de drums en toetsen was ik dit weekend aan de beurt om de zang op te nemen. Uitgeslapen ging ik zaterdagmiddag met goede moed aan de slag. Opgewarmd door zangcoach Ellis Jane, Edwin aan de knoppen en Rob als morele steun was ik er helemaal klaar voor. Het duurde even voordat ik er lekker in zat. Ze zeggen wel eens ‘zang is emotie’ en die zat me de hele middag wat in de weg.

Gelukkig hadden we zondag nog en vond ik het missende puzzelstukje: Dennis! Vandaag waren we compleet. Met al mijn mannen om me heen en met ook Ellis weer van de partij zat ik direct in de goede vibe. In 3 uur tijd waren alle 5 nummers opgenomen.

Thanks mannen! En Special Thanks Ellis Jane voor dat extra duwtje in de rug! 

x Joyce

Opname JoyceJoyce @ studioEllis JaneEdwin @ studioDennisDennis & Rob