Wat een feest!

De EP is uit en dat vierden we gisteravond met een gezellig feest in de Piek te Vlissingen. Familie, vrienden, kennissen en muziekliefhebbers van overal en nergens waren erbij om deze bijzondere gebeurtenis met ons samen mee te maken.

Stiekem waren we allemaal toch best wat zenuwachtig voor de show maar die zenuwen vielen van ons af nadat we de eerste noten hadden ingezet. We werden met applaus ontvangen en het voelde als een warm bad.

Meer dan 100 mensen hadden zich aangemeld voor de release en iedereen had er zin in!
De sfeer was top en het was gezellig druk.

We hadden een speciale YELLOW crew met 7 meiden die onze cd’s en shirts verkochten en dat hebben ze heel goed gedaan. Daarnaast deelden ze lichtgevende gele bandjes uit en stickers. Niemand kon er om heen, het was een echt YELLOW avond.

Veel te snel vloog de avond voorbij met stuk voor stuk hoogtepunten: de ontvangst op het podium, meeswingen op onze inspiratiebronnen, muisstil bij de ode aan Janne Schra en meezingen met Footsteps en Pretender.

Wij hebben ontzettend genoten en hopen dit nog vaak over te mogen doen. We willen iedereen die is gekomen nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige avond die jullie ons hebben gegeven.

Daarnaast bedankt : Pascal Levrier & Renate Faas voor het geluid, Rens Goetheer voor het licht, de organisatie van de Piek, Johan van de Guchte voor de ondersteuning op toetsen, de YELLOW crew: Pien Kuijpers, Luus Kuijpers, Thirza de Raad, An Harinck, Quinty Riemens, Sophie Salomé & Sydney Trapman.

EP Release