YELLOW live bij T On Air

Op vrijdagavond 22 augustus waren wij te gast bij het radioprogramma T On Air van Zuidwest FM. Zuidwest FM is een regionale omroep uit West-Brabant en het programma T On Air biedt beginnende bands een platform om hun muziek te promoten.

Vanwege de release van onze EP waren we uitgenodigd voor een avondje in de studio. Live muziek staat centraal dus voor de gelegenheid hadden we een akoestische set voorbereid.

De DJ’s Ronald en Guiseppe ontvingen ons in de studio en we vielen direct met ons neus in de Brabantse gezelligheid. Naast dat we 3 nummers mochten spelen stond een groot deel van het radioprogramma in het teken van YELLOW. We werden uitgebreid geïnterviewd en daarnaast kwamen onze inspiraties aan bod in het twee uur durende programma.

We speelden een akoestische versie van Pretender, Better Days en Stay. En dat niet alleen, onverwachts, speelden we een nummer wat we 2 dagen daarvoor in de oefenruimte hadden verzonnen.

Als kers op de taart zijn we ook nog genomineerd voor het album van de maand september. De avond kon niet meer stuk.

Benieuwd naar het radioprogramma? Luister de uitzending terug via de website:

Luister online

Kies voor de uitzending van 22-08 en hoor ons live debuut op radio T On Air.

Eerste uur:
17:30 minuut: ontvangst
26:00 minuut: Pretender akoestisch live
38:00 minuut: Better Days akoestisch live

48:00 minuut: Re-wind

Tweede uur:*
13:00 minuut: Stay akoestisch live
26:57 mintuut: interview Rob
37:40 minuut: Never Wanna Say Goodbye (jamsessie)

*Let op: het lijkt alsof er maar 1 uur beschikbaar is via de site maar wanneer je blijft luisteren gaat hij vanzelf over in het tweede uur.

T On Air Yelfie