Heb jij Alright al gehoord?

Onze nieuwe single Alright staat sinds 16 september online!

Alright is een positief nummer wat gaat over de simpele dingen in het leven waar wij blij van worden. Een mooi liedje op de radio, een vrijdagavond met een goed glas wijn of een heerlijk bakje koffie in het ochtendgloren.

In een instagram wereld waarin alles beter, origineler en avontuurlijker hoort te zijn staat dit liedje voor de eenvoud van dingen. Beluister hem snel en laat je vooral niet afleiden door wat anderen vinden dat je zou moeten doen. You’ll be alright 🙂

Video

Uiteraard is er ook een fijne videoclip bij dit nummer, gemaakt door onze eigen Dennis. Een timelapse van Amsterdam over het alledaagse leven in onze hoofdstad met scenes van gewone mensen in hun dagelijkse omgeving.

Het artwork is zoals altijd van Rob. Hij maakte ook de prachtige foto voor de hoes.

Waar te luisteren en te zien? 

Ga hier naar de verschillende kanalen om de single te zien en te beluisteren.