YELLOW is terug

De Zeeuwse band YELLOW is terug. Op 17 september neemt de band je mee op een ‘trip down memory lane’ met een originele show vol verhalen, beelden en vooral heel veel muziek. Of je de band nu al volgt sinds hun debuut in 2010 of je ontdekt de band pas net. Tijdens de 1,5 uur durende show komen alle hoogtepunten voorbij en trakteert de band je zelfs op nieuw materiaal. Dat in combinatie met toffe gastmuzikanten in een intieme sfeer maken dit tot een event dat je niet wilt missen.  

Still Alright
De show heeft de titel ‘Still Alright’ gekregen. Een verwijzing naar het allereerste nummer dat de band samenbracht. “Alright is niet alleen onze nummer één.” Vertelt Joyce, zangeres van de band. “Het is ook echt een nummer wat de stijl van YELLOW typeert. Een frisse popsong met een verhalende tekst, een strakke basis en typerende toetsen. Wat ons betreft tijdloos. En zo zijn er nog heel veel meer van dit soort songs die voorbijkomen tijdens de show.”

YELLOW live
De band komt live het beste tot zijn recht. Daarom keert de band nu terug op het podium in ’t Beest te Goes om oude tijden te herleven en nieuwe herinneringen te maken.

Meer info en tickets zijn binnenkort terug te vinden op de website van ’t Beest.